2017 Conference Agenda

2017 KYASLA Annual Conference Agenda

 

Friday March 3rd, 2017

10:00 A.M. -4:00P.M. – KY ASLA & Sponsor set up at Muhammad Ali Center (KY ASLA/Sponsors)

1:00 P.M. -5:00 P.M. – Student Portfolio Review at (101 South 5th Street, #1900) (UK/KYASLA)

 

KY ASLA Awards Dinner & Keynote Lecture

5:30 P.M. – 6:30PM – Registration Sponsor networking and Happy Hour

6:30 P.M. – 7:00 P.M. – Dinner is served

7:00P.M. – 8:00 P.M. – Dinner/ Key Note Lecture – A World Without Landscape 1hr CEU

8:00 P.M. – 8:45 P.M. – Student & Professional Award Presentation Grady Clay Community Vision Award Presentation

8:45 P.M. – Grady Clay Community Vision Award Presentation

9:00 P.M. -10:00 P.M. – Closing Comments and Final Toast

 

Saturday March 4th, 2017

KYASLA Annual Conference

8:00 A.M. – 8:45 A.M. – Registration Opens, Breakfast & Sponsor Networking

8:45 A.M. – 9:00 A.M. – Opening Statements – KYASLA President Kristin Booker

9:00 A.M. – 10:00 A.M. –The New Landscape Declaration 1hr CEU

 

*Break* Sponsor Visits

 

10:20 A.M.  – 11:20 A.M.Designing Inbetween Spaces 1hr CEU

11:20 A.M. – 12:30 P.M. – Lunch & KYASLA PR and Advocacy Update

12:45 P.M. – 1:45 P.M.  – Point + Line + Garden 1hr CEU

 

*Break* Sponsor Visits

 

2:00 P.M. – 3:00 P.M.Sophisticated Simplicity: GIS for the Landscape Architecture Office 1hr CEU

 

 

*Break*

 

3:15 P.M. – 4:15 P.M. –Creating Signature Spaces Integrating Art and Landscape 1hr CEU

4:00 PM-5:00 PM Breakdown