2014 Annual Meeting

2014 KY ASLA Annual Meeting

March 7-8th at Louisville’s Clifton Center
Eventbrite Registration

Agenda
Friday March 7th, 2014
KYASLA/UKLA Portfolio Review Luncheon
1:00 P.M. – Networking lunch & sponsor visits
2:00 P.M. – Portfolio Review Roundtables
4:30/5:00 P.M. – Portfolio Panel Feedback
*Break* Sponsor Visits
KYASLA Grady Clay Community Vision Award Lecture
6:00 P.M. – Social Cash Bar & Appetizers
6:45 P.M. – Grady Clay Community Vision Award Presentation
7:00 P.M. – Key Note Lecture – Speaker TBD 1hr CEU

Saturday March 8th, 2014
KYASLA Annual Conference
7:00 A.M. – Set-up
8:00 A.M. – Registration Opens, Breakfast & Sponsor Networking
8:45 A.M. – 9:00 A.M. – Opening Statements
9:00 – 10:00 A.M. – Andrew Fox 1hr CEU
*Break* Sponsor Visits
10:20 – 11:20 A.M. – Annette Wilkus 1hr CEU
11:30 A.M. – 1:00 P.M. KYASLA/UKLA Student Awards Presentation & Lunch
1:00 – 2:00 P.M. – Rob Hutcheson 1hr CEU
2:05 – 3:05 P.M. – Lauren Alleman & Erin Hathaway 1hr CEU
*Break* Cookie Tray & sponsor visits
3:30 – 4:30 P.M. – Session #5 Gary Pepper & David Karem, Waterfront Development 0.75hr CEU
5:00 P.M. – 7:00 P.M. – Session #5a – Waterfront Tour/Lecture event 2hr CEU
For those interested convene at Tumbleweed for dinner and drinks to celebrate another good year.

Total CEU Credits – 7.75 Including Key note, pending approval.
Register here at Eventbrite